24.01.2014 - 26.01.2014

2014 Skihelg med flyging

Vi har fått leie fallskjermklubbens lokaler på Voss for helgen 24 – 26. Januar. Ta med vingen eller skiene og bli med på tur denne helgen!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og har fått leie fallskjermklubbens lokaler på Voss for helgen 24.-26. Januar. Ta med vingen eller skiene og bli med på tur!


Klubbhuset til fallskjermklubben ligger ved Bømoen og er på hele 600kvm. Det inneholder blant annet en stor peisestue, 18 soverom, dusj, garderobe, badstue og kjøkken. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor klubbhuset.

I år har vi bare fått 20 sengeplasser og det vil være førstemann til mølla som gjelder. Påmelding skjer ved å sende mail med navn og hvor mange netter en ønsker å bo til viktor.nyg@hotmail.com.
Skulle det bli fult på Bømoen kan andre overnattingsmuligheter på Voss benyttes, det blir uansett god stemning på Bømoen på kveldene. Pris per seng er 175 kr pr natt. Dette er uten sengetøy og vask. Evt. 165 kr ekstra for sengetøy og vask.

Voss Resort - Den offisielle har lite snø, mens Myrkdalen har gode forhold. Hvis en skal fly lønner det seg å kjøpe klippekort i skianleggene. Obs! les flystedsreglene som gjelder for flyging i Myrkdalen. Voss resort har også mange gode flysteder. Fra Hanguren er det mulig å fly på sørlig vind og Bavallen er ypperlig på nordøstlig vind. Husk at medlemmer i Voss Hang-og paragliderklubb har avtale i Myrkdalen.

Håper folk vil bidra med filmateriale og annen underholdning for lørdagskvelden. Har vi en frivillig quizmaster??

Arrangementet er ikke kun for Bergen Hang- og Paragliderklubb, så det oppfordres å ta med andre fly- og skivenner.

NB! Du er ikke påmeldt kun ved å delta på denne hendingen.

For spørsmål kan du nå Viktor Nygård på 92497705 eller viktor.nyg@hotmail.com

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen