18.08.2017 - 20.08.2017

Sikkerhetskurs 2017

Sikkerhetskurs i Aurland med Instruktør Nikolas Van Etten. I juni i år var været så dårlig at vi måtte avlyse kurset. Derfor setter vi opp en ny helg 18-20 august og håper på bedre vær.

Påmelding Sikkerhetskurs

Påmelding sikkerhetskursVis skjema

Program for helgen

Fredag           18:00             Teori og inspeksjon av utstyr  OBLIGATORISK

Lørdag           Hele dagen      Flyging

Søndag          Hele dagen      Flyging

 

Pris: Kurs: 1500 kr,    Overnatting:400 kr for fredag til søndag

Erfaringskrav: PP3,     (PP2 kan melde seg på kurset, men vil ikke få lov til å ta de mer krevende øvelsene som full-stall, og spinn)  Om du ønsker overnatting, kurs eller om du kun skal hjelpe til som frivillig er det fint om du melder deg på via skjemaet på siden lenger oppe.

Vi har bestilt overnatting i utleieboligen til Maren Loven like ved landing, og fire enkle hytter på Winjum Camping. Betaling for kurs (kr 1500) skjer ved innbetaling til klubbkonto 0530.44.21756 i forkant av kurshelgen. Merk innbetlingen med navn og hva det gjelder så blir kasserer Hege glad.

Betaling for overnatting kan vi ordne i Aurland

Selv om du ikke skal ta sikkerhetskurs er du hjertelig velkommen som friflygere. Transport fra landing til start vil gå hele dagen. Her er det mulighet til å få seg mange lange turer. Høydeforskjell mellom start og landing er på 1340 meter!

Om en tidligere har tatt sikkerhetskurs og kun ønsker litt instruksjon på enkelt øvelser koster dette 250 kr øvelsen. Betal i så fall kontant i Aurland.

Vi trenger også frivillige til å få denne helgen til å gå rundt. Frivillige vil få gratis overnatting. Vi trenger noen frivilige  til å være start marshall, kjøre bil, filme øvelsene og hente opp våte piloter fra vannet. Ja, det er alltid ett par på hvert kurs :-)

Har du spørsmål til kurset. Kontakt Nils Jordheim, tlf: 97692122 e-post:nils.jordheim@gmail.com

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen