Misbruk av Ulriken ordningen

Dessverre er det flere som misbruker vår Ulrikenkortordning. Dette setter hele ordningen i fare

Det er uforståelig at folk velger å være gratispassajerer i vår kortordning,...bare for å spare noen hundre kroner!! (eller for å demonstrere ett eller annet?) Mest skuffende er det at tidligere styremedlemmer i klubben er blant synderne. I ett tilfelle har jeg henvendt 5 ganger på SMS og mail, og tilbudt kort - UTEN Å FÅ SVAR! Det er arroganse i min bok.... Nesten alle gamle styremedlemmer får ha meg unnskyldt, denne generaliseringen skyldes at jeg ikke kan gå ut med navn.

For å unngå at ordningen opphører, må alle trekke kortet gjennom automaten - enten man går inn den ene eller andre veien. Hvis vi ønsker å beholde ordningen må alle hjelpe til slik at ting foregår riktig. Hvis folk ikke har med/har kort SKAL DE BETALE! hvis noen ikke følger disse reglene, må vi andre gjøre dem oppmerksom på dette. Hvis folk blir tatt i juks, kan dette føre til at de ikke får bruke banen i det hele tatt

Gjestepiloter må også gjøres oppmerksom på at de skal betale. (Det hadde vel ikke blitt tatt nådig opp om BHPK piloter "sniker" f.eks. på Voss?)

Michal

Styreleder

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen