Skihelg med flyging

Vi har fått leie fallskjermklubbens lokaler på Voss for helgen 18. – 20. Januar. Ta med vingen eller skiene og bli med på tur!

Klubbhuset til fallskjermklubben ligger ved Bømoen og er på hele 600kvm. Det inneholder blant annet en stor peisestue, 18 soverom, dusj, garderobe, badstue og kjøkken. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor klubbhuset.  Se veibeskrivelse på hjemmsiden deres.

 

  • Frokost ordner folk med selv. Det er kjøkken på hytten.
  • Pris for to overnattinger er 350kr,-. Altså 175kr per natt.
  • Lørdagskveld blir det quiz og dagens video på hytten.

 

Voss resort har lite snø, mens Voss Fjellandsby Myrkdalen har gode forhold. Hvis en skal fly lønner det seg å kjøpe klippekort i skianleggene. Obs! les flystedsreglene som gjelder for  flyging i Myrkdalen. Voss resort har også mange gode flysteder. Fra Hanguren er det mulig å fly på sørlig vind og Bavallen er ypperlig på nordøstlig vind.

Søndag kan en få gratis billetter til Voss Resort fra kl 13:00 - 16:00. Meld deg på via DNB Åpen Bakke (https://www.dnb.no/)! Første mann til mølla!

 

Påmeldingsfristen er 16.januar. For å melde seg på, registrer du deg via registreringsskjema og betal inn kostnaden for overnatting til klubbkontoen 0530.44.21756 og merk betalingen. For eksempel "Hans Christian Åsen, Voss ski og fly".

 

Ta med gjerne med venner som ikke flyr.  Vi har plass til mange!

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Hans Christian på tlf: 90172503.

Det er også mulig å registrere seg via Facebooksiden vår, men husk likevel og betal inn penger til klubbkontoen.

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen