Har du gyldig lisens?

1. april er passert og hele 57 av 161 medlemmer i BHPK mangler nå gyldig lisens (herav 10 ferske påskekurselever som snart får lisensen i postkassen). Skal du ut å fly fremover, er det således veldig viktig at du sjekker at du har både gyldig medlemsskap og gyldig lisens.

Ønsker du å fortsette flykarrieren din bør du snarest fornye lisensen din! Elever (PP2/SP2) må fornye lisensen hvert år mens piloter fornyer hvert andre år. Er du elev eller har du flydd mindre enn minstekravet for å fornye selv (5 timer eller 20 turer siste 12 mnd) er du nødt til å få en instruktør til å fornye for deg.

Merk at for noen medlemmer så vil det også være nødvendig å betale medlemsskapet før de kan ut og fly! Alle instruktører har fått beskjed om å kontrollere at dette er betalt før de fornyer lisensen, så ta med stemplet medlemskort når du skal evt. ut og fornye papirene dine!

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen