›› Legg inn sladder

Felt merket med (*) må fylles utVis skjema

Sladder

 • Gravatar
  FrodeM28.10.2013 09:21
  E da høst og lite flyging eller....
  Tror du kan beholde sauklippen din, du blir nok ikke Jan Thomas lookalike med det første. Men når du nævner Amerika og fasinasjon for det der borte har jeg et hjelmforslag : http://www.amazon.com/Cowboy-Style-Hard-Ratchet-Suspension/dp/B004MAPKBI
  Sett på ei hakereim så er du der. Kan sikkert brukes i jobben din også...

  Er du ikke spam? Jo, føler meg litt kjøtt på boks for tiden med dette været. Så jeg vet ikke om jeg kan trykke.....
 • Gravatar
  RonnyM25.10.2013 19:32
  @Frode,etter nylig ha oppdaget att jeg såvidt har begynt å bli pittelitt tynn i håret så har jeg vært til konsultasjon i Oslo.Han skal være den beste,Jan Thomas men fikk ikke med meg etternavnet i farta.Han mente eneste redning var å slutte å bruke saueklipp-maskinen og la håret vekse på naturlig vis.Det som var ytterst viktig i denne prosessen var å "belaste" håret minimalt.Derav den lette hjelmen.
  Det blir ny konsultasjon august neste år,og da ville han satse på en comb-over teknikk.Litt usikker hva metoden innebærer,han har lært teknikken i Amerika og da må det være det beste! Han kunne garantere bra resultat og jeg ville bli minst 2 år yngre.så begynner du å tynnes i håret er det fortsatt håp.
 • Gravatar
  Robben25.10.2013 18:35
  Det betyr vel at min pappmasjehjelm trukket i fiskeskinn er duganes for enda en sesong.
 • Gravatar
  Frode Myhre25.10.2013 11:23
  Ronny , din slakastaur. E du heilt hål i håve. Tomt skall som kun trenger sykkelhjelm. Det e gammeldags skinnhjelm lue som fallskjermhopperne brukte som gjelder!
 • Gravatar
  RonnyM24.10.2013 22:00
  Hei,det var nok meg som startet med sykkelhjelm ja.
  Man står fritt til å mene om det :)
 • Gravatar
  Ivar M24.10.2013 14:24
  Sist fredag så jeg en pilot som startet fra ulriken med sykkelhjelm (hvit Advance Pi). Greit at vi driver en risikoidrett, men ....

  (Andre meninger?)
 • Gravatar
  Viktor Nygård16.10.2013 22:11
  Litt info om søndagens "høstrengjøringsdag": Jeg har fått booket Sal 1 i Haukelandshallen fra kl 11 til 18. Målet er å få gått over utstyr før vinteren. Dette innebærer i mitt tilfelle pakke om nødskjerm, rense skitt av glideren, strekke liner, osv. Jeg har allerede fått positivt svar fra noen og håper flere tar turen innom på søndag! Nummeret mitt er 92497705.
 • Gravatar
 • Gravatar
  Viktor29.09.2013 10:41
  Som jeg var innom litt tidligere (på FB) ønsker jeg å gå over utstyret før vinteren. Til dette trengs det plass, noe som jeg ikke har på hybelen.

  Det kan hende at det også er andre som sitter med samme ønske, så derfor har jeg booket Sal 1 i Haukelandshallen. Datoen er satt til søndag den 20. oktober. Målet for dagen er å gå over liner, skjerm, nødskjerm og seletøy.

  Alle er velkomne! Så skriv ned datoen i kalenderen. Mer info kommer senere
 • Gravatar
  Nils28.09.2013 11:17
  Jeg vet ikke helt hva som er best, men vi har hatt en del spam på facebooksiden vår også, tiltross for at den har vært lukket. Vi har til og med måttet kaste ut folk fra gruppen. Hvordan blir det hvis den er åpen?

  Tor, jeg forstår at du vegrer deg for facebook, men lag deg en anonym profil. Facebook er supert for å planlegge flyturen. Det er mye lettere å få folk med seg og organisere transport. Terskelen for å legge inn meldinger er også mye lavere. Jeg har inntrykk av det er flere folk som vegrer seg for å sende ut SMSer og legge inn meldinger på hjemmesiden vår..

Info

Sladder brukes mest til sladder. Liker du å fly derimot, må du melde deg inn i Facebook gruppen vår BHPK -Flyging i Bergensområdet. Den gruppen brukes daglig av 80-90 medlemmer. Du må være medlem av Facebook for å bruke gruppen.

Klubben har også en sms gruppe for de som ikke bruke facebook. Respekter reglene for bruk av tjeneste, og send melding ut i god tid før du drar på tur så får du folk med deg.

Som en utfordring har vi laget noen oppgaver for flyturen kalt Mål for dagen. Klarer du oppgavene?

 

Klubbavtaler:

Sas.gif Grasrotandelen 300x250.

 

Reint_I_L.jpg

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2018 © Bergen Hanggliding og Paragliding Klubb - bakgrunnsbilde © Sindre Jacobsen